Occasion/ showroom apparatuur

                    Storing Horeca Apparatuur Occasions

    Op deze pagina van Storinghorecaapparatuur.nl ziet u diverse producten die extra scherp geprijsd zijn. Wij focussen ons op  nieuw horeca apparatuur, maar het komt wel eens voor dat wij showroommodellen, demomodellen of producten hebben die tijdens transport licht zijn beschadigd. Daarnaast is er ook wel eens een inruilactie of retourname van kort gebruikte producten. Ook hebben wij tweedehands horeca apparatuur staan. Deze producten zijn getest waardoor de kwaliteit gegarandeerd is en u maximaal kunt profiteren van de kortingen! De artikelen in de Horeca Occasions outlet variëren enorm en er worden regelmatig nieuwe items toegevoegd.

 

                                             

 

          

storinghorecaapparatuur.nl 

Uw partner voor Occassion en tweedehands appartuur, reserve onderdelen voor apparatuur voor de Horeca en grootkeuken van restaurant, snackbar, ziekenhuis, bakkerij, slagerij, hotel, bar of catering voor geheel Europa en daar buiten wij leveren hoogwaardige onderdelen en snelle levertijden meestal al de volgende dag in huis.

90.000 artikelen passend voor apparaten van meer dan 800 fabrikanten standaard op voorraad en verzendklaar.

Ons doel is u de beste onderdelenservice te bieden.

Via onze webshop storinghorecaapparatuur.nl heeft u altijd toegang tot meer dan 2 miljoen artikelen kunt u uw onderdeel of apparaat niet vinden neem contact met ons op wij helpen u graag verder.

Ons omvangrijk assortiment omvat naast onderdelen op het gebied van water, elektro, gas ook Horeca en grootkeuken apparatuur en Horecabenodigdheden voor de keuken, zoals Horeca en Grootkeuken apparatuur, Horeca kleding, Horeca  en terras Meubelen, Reinigingsmiddelen en systemen HACCP, Professionele vaatwassers enz deze producten kunt u vinden op onze website www.hartmanenznhoreca.nl

24/7 simpel en snel onderdelen bestellen via onze webshop  

Klanten over de gehele wereld vertrouwen op onze snelle en betrouwbare levering

Reparatie onderdelen voor bijna alle merken

STORINGHORECAAPPARATUUR.NL

Wij zijn te bereiken van maandag tot vrijdag van 8:00-17:00 uur 
Tel : 010-2299681 of mail naar onderdelenstoring@gmail.com
U kunt uw vraag ook via WhatsApp 
06-54746513 sturen 

Sorteer op
© 2013 - 2024 STORING HORECA APPARATUUR | sitemap | rss