Afzuiging

         Horeca Diamond

Afzuiging, afzuigkappen, afzuigmotoren, regelaars, koolstoffilterkasten, koolstoffilters, zakkenfilters, cassettefilters, dozenfilters enz

Voor een professioneel advies op het gebied van afzuiging in de horeca moet u bij Storing Horeca Apparatuur.nl zijn ! Met onze hoogstaande apparatuur bent u ervan verzekerd dat de afzuiging van de keuken in uw horecaonderneming helemaal in orde is. Onze vakmensen plaatsen en monteren de afzuigingsapparatuur in een mum van tijd zodat uw keuken snel weer gebruikt kan worden om te koken. Afzuiging is van groot belang voor een keuken in de horeca en dus is het verstandig om dit te laten regelen door een expert als Hartman en Zn. Horeca Service!

Alles in huis voor afzuiging in de horeca

Storing Horeca Apparatuur heeft alles in huis om een goede afzuiging in de horeca te realiseren. Omdat wij afzuigkappen in alle soorten en maten aanbieden, hebben wij voor iedere keuken de juiste afzuigkap. Ook onze afzuigkanalen en afzuigbochten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters. Storing Horeca Apparatuur werkt met hoogwaardige afzuigmotoren en het beste filtermateriaalzakkenfilters waardoor de afzuiging bij u in de horeca nooit meer voor problemen zal zorgen.

Een Helpdesk en een leveringsdienst voor gans Europa en daar buiten 

Wij zijn te bereiken van maandag tot vrijdag van 8:00-17:00 uur
Tel : 010-2299681 - of mail naar onderdelenstoring@gmail.com

U kunt uw vraag ook via WhatsApp sturen 06-54746513

Voor Service Kwaliteit en Garantie

© 2013 - 2024 STORING HORECA APPARATUUR | sitemap | rss