Waterfilters BRITA

Brita Professional | Worldwide

    LINK NAAR DE BRITA WATERFILTERS / WATERONTHARDERS   

Water voor cafés

Storende stoffen in het water kunnen de smaak, consistentie en het uiterlijk van uw koffie aantasten. Hetzelfde geldt voor gebakken goederen. Met een BRITA waterfilter zorgt u voor meer tevredenheid bij uw klanten. Voor de beste resultaten en tevreden klanten - minder kalkaanslag.

Water voor automaten

Uw bedrijf heeft betrouwbare machines en goed smakende producten nodig. BRITA waterfilters beschermen automaten tegen verkalking. En garanderen dat uw warme dranken zich in smaak en uiterlijk zullen onderscheiden van de massa.

Water voor catering

Eersteklas eten en drinken – daar gaat het om bij catering. Om lekker eten en drinken te serveren is eersteklas water nodig. Of het nu gaat om combi-steamers, koffiemachines of vaatwassers: BRITA-gefilterd water optimaliseert elk gebied.

Water voor luxe gastronomie

Perfect water is de basis voor perfect genieten. Of het nu gaat om het genereren van stoom in een heteluchtoven, het bereiden van een perfecte espresso of sprankelend schone glazen en serviesgoed - u bereikt altijd uitstekende resultaten met BRITA waterfilters voor gastronomie van topklasse.

© 2013 - 2023 STORING HORECA APPARATUUR | sitemap | rss