Monteur Storingsdienst voor reparatie, onderhoud horeca en grootkeuken apparatuur, koel en vriestechniek

Een vakbekwame monteur voor al uw horeca apparatuur vindt u bij Storing Horeca Apparatuur. Is er iets kapot gegaan bij u in de keuken of is uw apparatuur toe aan onderhoud? De monteur staat in de regio Rotterdam en omstreken voor u klaar om de meest uiteenlopende problemen met uw horeca apparatuur te verhelpen. Dat is de service van een specialist!

Professionele monteur voor de reparatie van horeca apparatuur 

storinghorecaapparatuur.nl is een KIWA-gecertificeerd en BRL100 op het gebied van koel en vriestechniek en airconditioning.

Onze professionele monteur van storing horeca apparatuur u nabij Rotterdam en ostreken natuurlijk ook van dienst zijn met het onderhouden en repareren van andere horeca apparatuur als frituurinstallaties, afzuigkappen, kookeilanden, vaatwassers enz. Bij storing horeca apparatuur is iedere monteur gespecialiseerd in het herstellen van horeca apparatuur.

24/7 beschikbaar

Bij Hartman en zn Horeca Service willen wij alleen tevreden klanten en daarom staat onze Storing Horeca Apparatuur 7 dagen in de week en 24 uur per dag tot uw beschikking. Bent u op zoek naar een monteur voor uw horeca apparatuur? Bel dan met Storing Horeca Apparatuur 010-2299681 en dan zorgen wij ervoor dat er binnen de kortste keren een deskundige monteur bij u op de stoep staat.

© 2013 - 2024 STORING HORECA APPARATUUR | sitemap | rss