Monteur horeca apparatuur

Een vakbekwame monteur voor al uw horeca apparatuur vindt u bij Storing Horeca Apparatuur. Is er iets kapot gegaan bij u in de keuken of is uw apparatuur toe aan onderhoud? De monteur staat in de regio Rotterdam en omstreken voor u klaar om de meest uiteenlopende problemen met uw horeca apparatuur te verhelpen. Dat is de service van een specialist!

Professionele monteur voor de reparatie van horeca apparatuur 

Hartman Zn. Horeca Service is een STEK-erkend bedrijf en VCA-gecertificeerd op het gebied van luchtbehandeling, airconditioning en vriestechniek. Onze professionele monteur van storing horeca apparatuurn u nabij Rotterdam en ostreken natuurlijk ook van dienst zijn met het onderhouden en repareren van andere horeca apparatuur als frituurinstallaties, afzuigkappen, kookeilanden, vaatwassers enz. Bij storing horeca apparatuur is iedere monteur gespecialiseerd in het herstellen van horeca apparatuur.

24/7 beschikbaar

Bij Hartman en zn Horeca Service willen wij alleen tevreden klanten en daarom staat onze Storing Horeca Apparatuur 7 dagen in de week en 24 uur per dag tot uw beschikking. Bent u op zoek naar een monteur voor uw horeca apparatuur? Bel dan met Storing Horeca Apparatuur 06-27020927 en dan zorgen wij ervoor dat er binnen de kortste keren een deskundige monteur bij u op de stoep staat.

© 2013 - 2023 STORING HORECA APPARATUUR | sitemap | rss