Navigatie

DEUR EN LADE RUBBERS BEVESTIGEN

Voor het monteren: 

Haal de dichting direct na ontvangst uit de verpakking. Leg de dichting vlak (uitgevouwen) weg om deze aan de omgevingstemperatuur te laten wennen. Houd de dichting altijd bij de hoeken vast om uitscheuren van de hoeken te voorkomen. Reinig de vlakken waar de dichting op gemonteerd wordt grondig. (Zowel de deur- als kastomtrek waar de dichting op sluit). Begin de bevestiging altijd in de 4 hoeken, dan de lange zijden en tot slot de korte zijden.

Montage:

Omwille van transportredenen worden de dichtingen samengevouwen. De dichting zal enkele plooien vertonen na het uitvouwen. Om deze plooien iets sneller te verwijderen kan er gebruik worden gemaakt van een föhn. LET OP: Bij gebruik van een föhn moet de dichting niet te warm worden. Anders kan deze vervormen en smelten.

Aantrekkingskracht magneet:

Magneetdichtingen vertonen kort na de montage een minder sterke aantrekkingskracht. Na enkele weken zal de dichting zijn maximale aantrekkingskracht hebben.

Profielkeuze:

Bent u niet zeker van het profieltype? Stuur een stukje van het benodigde profiel op en wij kijken voor u naar de mogelijkheden. Tolerantie: Hartman en zn Horeca hanteert een tolerantie van + en - 5 mm. 

Gastenboek

  • 17-07-2019 - Geweldig geholpen met een storing vaatwasser onderdeel snel binnen prima...  lees meer
  • 09-07-2019 - Als de mooie grote dubbele frituurpan van onze camping het...  lees meer
  • 06-07-2019 - Weer perfect geholpen grandioze service en zeer snel leveren ...  lees meer
Plaats een bericht

Storingsdienst

Reparatie en Onderhoud 

06-27020927
06-46182236

Verkoop en advies
06-54746513 

© 2013 - 2019 STORING HORECA APPARATUUR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel