Waterontharders, Waterfilters voor Horeca vaatwasser, Koffiemachines, Steamers enz

STORING HORECA APPARATUUR

Storing Horeca Apparatuur is in 1998 gestart in samen werking met gerenomineerde  Professionele bedrijven voor professionele waterfiltratietoepassingen voor zoals in horeca en vending.

Een filteroplossing voor elk waterprobleem en elke toepassing, dat is het doel dat Storing Horeca Apparatuur Professional zich stelt. Storing Horeca Apparatuur wilt een maximale productveiligheid, eenvoudige bediening en betrouwbare optimalisering van drinkwater voor levensmiddelentoepassingen.

Waterontharders, Waterfilters  zijn verkrijgbaar als grote apparaten en in patroonformaat. Kostbaar onderhoud van hoogwaardige machines vervalt, omdat deze door betrouwbare vermindering van het aantal kalkvormende ionen in het water tegen verkalking zijn beschermd. Dat verlengt de levensduur van de machines aanzienlijk en bespaart de gebruiker geld. Geur- en smaakverstorende stoffen worden aan het water onttrokken. Zo kan het eigen aroma van de dranken en gerechten zich volledig ontwikkelen.

Of het nu gaat om koffie, vending, combisteamers, bakovens, vaatwastechniek of om waterdispensers met leidingwateraansluiting – in de hele wereld vertrouwen klanten in de horeca op Storing Horeca Apparatuur als expert op het gebied van optimalisering van drinkwater.

© 2013 - 2024 STORING HORECA APPARATUUR | sitemap | rss