Storingsdienst voor reparatie, onderhoud horeca en grootkeuken apparatuur, koel en vriestechniek

STORING HORECA APPARATUUR

Voor alle soorten reparatie aan uw horeca koel en vriesapparatuur, Horeca en grootkeuken apparatuur heeft Storing Horeca Apparatuur de juiste monteur in huis! Heeft uw apparatuur een onderhoudsbeurt nodig of is er bij u in de keuken iets kapot gegaan? Neem dan contact op met Storing Horeca Apparatuur. Onze vakbekwame monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar voor het repareren van uw horeca apparatuur. Wij staan al bijna 20 jaar bekend om onze goede service en wij zorgen ervoor dat een klant altijd een tevreden gevoel overhoudt aan onze samenwerking.

Reparatie van horeca apparatuur door vakbekwame monteurs

Storing Horeca Apparatuur is een Koeltechnisch Kiwa-gecertificeerd en BRL100 bedrijf en daarmee bent u verzekerd van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De professionele monteurs die bij ons in dienst zijn, weten alles over het onderhoud en de reparatie van allerhande horeca apparatuur. Of het nu gaat om koelingen, vriezers, vaatwassers, afzuigkappen, fornuizen, ovens, steamers, kookeilanden, frituurinstallaties enz. Onze monteurs hebben altijd een oplossing voor uw probleem! Ook met het onderhoud en de reparatie van horeca apparatuur die u elders heeft aangeschaft kunnen wij u helpen.

Onze Storing Horeca Apparatuur is 24/7 bereikbaar voor onze klanten dat wol zeggen dat wij binnen 24 uur contact met u opnemen en dat u nooit lang hoeft te wachten op de reparatie van uw horeca apparatuur en benodigdheden.

Bent u op zoek naar een vakbekwame koelmonteur of monteur voor uw Horeca en grootkeuken apparatuur bij Storing Horeca Apparatuur bent u aan het juiste adres.

Bel dan met 06 – 27020927 of mail naar onderdelenstoring@gmail.com

 

© 2013 - 2024 STORING HORECA APPARATUUR | sitemap | rss