Navigatie

DEURRUBBERS OP MAAT GEMAAKT

Toepassingen
Deurrubbers en magneetdichtingen op maat worden toegepast voor deuren en laden van koelkasten, vrieskisten, saladettes, koelcellen, vriescellen, koelwerkbanken, pizzawerkbanken, mobiele koelingen, flessenkoelkasten, barkoelkasten en afvalbak koelers.

Ook worden deurrubbers en (magneet)afdichtingen toegepast in bijvoorbeeld shockvriezers, klimaatkasten, wijnklimaatkasten, medicijnkoelkasten, bloedbewaarkasten, doorgeefkoelkasten, broedstoven, koelbroedstoven, broodkarren enz.

Altijd een passende oplossing
“Altijd een passende oplossing” dat is onze doelstelling. Met een assortiment van meer dan 200 verschillende types profielen is www.storinghorecaapparatuur.nl de breedst georiënteerde producent van afdichtingen op maat in Europa.

Kunt u het gezochte profiel niet vinden of twijfelt u? Wij helpen u graag bij de profiel keuze.

Snelle levering
Omdat we producent zijn kunnen we deurrubbers op maat snel produceren. Onze reguliere doorlooptijd is 2 - 5 werkdagen na offerte

Kwaliteit
Onze vakbekwame medewerkers produceren de afdichtingen met uiterste zorg en precisie. Wij werken uitsluitend met materialen van goedgekeurde leveranciers. Onze kwaliteitsborgingssystematiek zorgt ervoor dat de kans op een productiefout tot een absoluut minimum wordt beperkt.

Wilt u een bestelling in het buitenland laten bezorgen? Neem dan contact met ons op voor de verzendtarieven naar het buitenland.

Hoe bepaal je op correcte wijze de maatvoering van deurrubbers?

Op maat laten maken van deurrubbers 

Bij www.storinghorecaapparatuur.nl is dit allemaal mogelijk u stuurd een stukje van ongeveer 5 cm en de maat gemeten vanaf de buiten zijde deurrubber zie voorbeeld en wij sturen u de offerte 

Het nauwkeurig opnemen van de maatvoering is erg belangrijk. Bij een kleine afwijking kan het voorkomen dat het deurrubber niet (optimaal) past. 

 

 

 

 

 
  
Sorteer op

Gastenboek

  • 14-12-2018 - Sneller dan snel helemaal top lees meer
  • 13-12-2018 - Bob
    bedankt voor het goede advies en de snelle service lees meer
  • 12-12-2018 - Super geholpen en snelle levering om 5 uur besteld volgende...  lees meer
Plaats een bericht

Storingsdienst

Reparatie en Onderhoud 

06-27020927
06-46182236

Verkoop en advies
06-54746513 

© 2013 - 2018 STORING HORECA APPARATUUR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel