Navigatie

DEURRUBBERS KOEL EN VRIESKASTEN OP MAAT GEMAAKT

Er zijn vele honderden verschillende soorten profielen voor deurrubbers voor koel en vrieskasten. Dit levert verwarring op als er wordt gezocht naar een vervangend deurrubber. Een deurrubber voor een koelkast of vrieskast moet goed passen om functioneel te zijn. Er bestaat daarom geen universeel deurrubber.

Een passende oplossing zoeken om een deurrubber te vervangen kan op twee manieren. Je kunt het juiste deurrubber profiel vinden door de dwarsdoorsnede te vergelijken met de afbeeldingen op onze website. Het is ook mogelijk om ons een stukje rubber van ongeveer 5 cm te sturen. Wij geven dan een vrijblijvend advies voor een passende oplossing. Staat het profiel dat u zoekt niet op onze website dan hebben wij in de meeste gevallen een passend alternatief profiel beschikbaar.

Je kunt het juiste deurrubber profiel ook vinden door te zoeken op merk. We hebben een lijst samengesteld met merken van koelapparatuur met daarbij de deurrubber profielen die in het origineel worden toegepast. Deze lijst kunt u gebruiken voor het zoeken naar de juiste afdichting voor uw koelkast of vrieskast. Elk deurrubber wordt op maat gemaakt. De lijst van merken met bijbehorende deurrubber profielen is slechts een hulpmiddel bij het vinden van de juiste afdichting.

U kunt uw koel of vrieskast deur of lade rubber niet vinden. 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze technici uit de horeca en grootkeukenbranche met jarenlange praktijkervaring helpen u graag verder met het zoeken van de juiste 

koel of vrieskast deur of lade rubber.

Voor service kwaliteit en garantie

06-54746513  of mail naar hartmanenzn@gmail.com

 

Sorteer op

Gastenboek

  • 18-07-2019 - Super service alles op tijd geleverd!!! Dank je wel lees meer
  • 17-07-2019 - Geweldig geholpen met een storing vaatwasser onderdeel snel binnen prima...  lees meer
  • 09-07-2019 - Als de mooie grote dubbele frituurpan van onze camping het...  lees meer
Plaats een bericht

Storingsdienst

Reparatie en Onderhoud 

06-27020927
06-46182236

Verkoop en advies
06-54746513 

© 2013 - 2019 STORING HORECA APPARATUUR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel