Reparatie, storing, en onderhoud

Voor alle soorten reparatie aan uw horeca apparatuur heeft Storing Horeca Apparatuur de juiste monteur in huis! Heeft uw apparatuur een onderhoudsbeurt nodig of is er bij u in de keuken iets kapot gegaan? Neem dan contact op met Storing Horeca Apparatuur. Onze vakbekwame monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar voor het repareren van uw horeca apparatuur. Wij staan al bijna 20 jaar bekend om onze goede service en wij zorgen ervoor dat een klant altijd een tevreden gevoel overhoudt aan onze samenwerking.

Reparatie van horeca apparatuur door vakbekwame monteurs

Storing Horeca Apparatuur is een STEK-gecertificeerd bedrijf en daarmee bent u verzekerd van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De professionele monteurs die bij ons in dienst zijn, weten alles over het onderhoud en de reparatie van allerhande horeca apparatuur. Of het nu gaat om vaatwassers, afzuigkappen, kookeilanden of frituurinstallaties. Onze monteurs hebben altijd een oplossing voor uw probleem! Ook met het onderhoud en de reparatie van horeca apparatuur die u elders heeft aangeschaft kunnen wij u helpen.

Dag en nacht bereikbaar

Onze Storing Horeca Apparatuur is dag en nacht bereikbaar voor onze klanten zodat u nooit lang hoeft te wachten op de reparatie van uw horeca apparatuur en benodigdheden. Bent u op zoek naar een vakbekwame monteur bij Storing Horeca Apparatuur bent u aan het juiste adres

Bel dan met 06 – 27020927 en wij zullen u direct te hulp schieten! 

 

 

© 2013 - 2023 STORING HORECA APPARATUUR | sitemap | rss