Navigatie

Onderdelen horeca apparatuur

www.storinghorecaapparatuur.nl

Is uw partner voor horeca apparatuur onderdelen en toebehoren voor de professionele keuken. restaurant of snackbar, ziekenhuis of hotel, bar of catering — wij leveren u graag het gewenste artikel voor uw keuken, al de volgende dag. 120.000 onderdelen voor meer dan 600 fabrikanten hebben wij verzendklaar voor u in ons grote, moderne magazijn. Winkelen in onze webshop is zeer eenvoudig. Aan de linkerkant van uw scherm ziet u een lijst met allerlei productcategorieën. Onder iedere productgroep zijn de producten te vinden.

Bent u op zoek naar een onderdeel maar kunt u het niet vinden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder met het zoeken van uw horeca apparatuur onderdeel.

Alle nieuwe producten worden geleverd inclusief 3 maanden garantie. www.storinghorecaapparatuur.nl is onder geen enkele omstandigheid verantwoordelijk voor lichamelijke of materiële schade of door verkeerde montage, onder welke omstandigheden dan ook. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden. Voor aanvullende informatie over de garantie van producten kunt u contact met ons opnemen.

Kan ik als Europese klant btw-vrij kopen bij Storing Horeca Apparatuur?

Als Europese zakelijke klant kunt u btw-vrij kopen bij www.storinghorecaapparatuur.nl . Heel gemakkelijk: maak een klantaccount aan en vul uw btw-identificatienummer in en betaal de factuur exclusief BTW.

Storingsdienst

Reparatie en Onderhoud 

06-27020927
06-46182236

Verkoop en advies
06-54746513 

© 2013 - 2018 STORING HORECA APPARATUUR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel